изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 18:32 EEST
ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА, САЩ И ЕС ГО ПОДКРЕПЯТ, МОЖЕ ЛИ ДА ДОЙДЕ И В БЪЛГАРИЯ?    
По светаШестима души са били убити при опит за извозване на телата на загиналите през тази седмица хора в района на летището в Донецк. Това съобщи пресслужбата на самопровъзгласилата се Донецка народна република, цитирана от ИТАР-ТАСС.


„При опит за извозване на телата на загиналите опълченци украинската армия е обстрелвала автомобили на „Бърза помощ”, при което са загинали 6 души”, пише в съобщението на пресслужбата на самопровъзгласилата се Донецка народна република.

Разгневено множество на централния площад в града е стъпкало кашони с бонбони, произведени в една от фабриките на новия украински президент Петро Порошенко, предаде lifenews.ru. По случай Деня на детето тук се е провел митинг. Протестиращите са скандирали "Спасете децата на Донбас!" и "Не на украинската армия!".

Хората са призовавали новия украински президент Петро Порошенко да спре силовата акция, чието продължаване той вече подкрепи. В този момент на площада били докарани кашони с бонбони от една от фабриките на Порошенко. Разгневеното множество се нахвърлило върху лакомствата и ги изпотъпкало.

http://www.blitz.bg
ndtnews.hopto.org
МАЙКИ С ДЕЦА БЯГАТ ОТ ФАШИЗМА В УКРАЙНА
ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА, САЩ И ЕС ГО ПОДКРЕПЯТ, МОЖЕ ЛИ ДА ДОЙДЕ И В БЪЛГАРИЯ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди