изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 19:55 EEST
ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Ексклузивно за войната: Разбит е главният бастион на терористите в Латакия    
По света Сирийските правителствени сили на Башар Асад взеха под контрол град Салма, който се явява главният бастион на терористите в прониция Латакия, предава днес агенция САНА, позовавайки се на представители от правителствената армия.

- Нашите бойци, с помощта на националната милиция, взеха пълен контрол над града и близката крепост Салма - каза високопоставен военен по държавната телевизия.

Местността бе главната крепост на терористите през 2012 година. Трябва да се отбележи, че части от армията на Сирия са действали с помощта на бойците от националните милиция.

Правителствените сили също са превзели и близки важни крепости. В момента военни експерти разчистват улици и къщи от мини, които са оставени от терористите, по-конкретно от \\"Джебхат ан-Нусра\\".

Унищожиха склад с милиони долари на \\"Ислямска държава\\"

Военновъздушните сили на международната коалиция срещу „Ислямска държава” удариха склад с пари на групировката в Мосул, съобщи Франс прес.Коалицията, водена от САЩ, е извършила поредица от удари по-рано днес.

Бомба, тежаща около 900 килограма, е улучила склада, унищожавайки „милиони” долари в брой, съобщиха официални лица близки до коалицията, но пожелали анонимност.  http://www.blitz.bg

ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ


 


Сходни връзки

ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Ексклузивно за войната: Разбит е главният бастион на терористите в Латакия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди