изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 18:22 EEST
Синът на Недялко Йорданов - журналистът Асен Йорданов: За втори път ме поръчват! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Синът на Недялко Йорданов - журналистът Асен Йорданов: За втори път ме поръчват!
Автор: Anonymous да 2011-01-01 @ 20:28 EET

                                                                      ДО

                                                                      

                                                           Апелативна прокуратура

                                                            ГР. СОФИЯ, 

 

                                                        ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РБ

                                                                       НА ОСНОВАНИЕ ЧЛ.142 АЛ.1 ОТ ЗСВ

 

 

 

                                         ВЪЗРАЖЕНИЕ

 

от Полина Павлова Йонова от гр. Плевен, жк „Сторгозия”, Бл.60,

Вх.”В”, Ап.15, тел: 0878 / 685688

 

Против: Постановление от 13.12.2010г на Софийска градска прокуратура, с което се отказва образуването на досъдебно производство по пр.№11847/2010г по описа на СГП за извършени злоупотреба със служебно положение, конфликт на интереси и престъпление по смисъла на чл.308 - чл.313 от НК,  превратно упражняване на власт от  Директора на ИА „ГИТ” София  тогава - Тотьо Младенов и Директора на ОД „ИТ” Плевен тогава – Данчо Кънев. Извършеното от тях ме квалифицира преследвано лице по смисъла на  чл.32 от ЗПРКИ.

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

 

Възразявам, срущу отказа на СГП да образува досъдебно производство на неоснователни твърдения, а именно че не се установяват данни за извършено престъпление от общ характер по смисъла на НК. Изложените като мотиви констатации са неотносими по съществото на жалбата и преставляват демонстрация на власт имащи. Налице е конфликт на итереси, подкрепено от факта, че с атакуваното от мен постановление се обслужват частни интереси и се облагодетелстват извършителите на деянието. Недопустимо е да се твърди, че закана за ЗПРКИ е приет 01.01.2009г. и това е снование за направения отказ. Налице е престъпление по чл.313 от НК потвърдено в Решение 1024/2009г на СГС, което престъпление определя по категоричен начин, че е налице злоупотреба със служебно положение, превишеване с власт, принуда и самоуправство, за установяването на които се изисква добросъвестно изпълнение на служебни задължения, които не обслужват частни интереси. Престъпленията фактически са установени на което основание считам за незаконосъобразно твърдението на СГП, че не е имало закон и не следва да се счита че са налице извършени престъпления. Данчо Кънев с помоща на Тотю Младенов злоупотребявайки със властта си се саморазправиха с мен, като ме принудиха чрез използване на властта с която разполагаха да остана без работа респективно без доходи.

Предмета на жалбата се съдържа в началото на жалбата и никой не е искал да се обсъжда заповедта, защото предмет на жалбата не е произнасяне по законосъобразността на заповедта за прекратяване на служебното ми правоотношение а изрично цитирани престъпления, които следва да се установят и за които липсва произнасяне в настоящото постановление!

Изложила съм конкретни твърдения, а се обсъждат неотносими по жалбата въпроси!  Отклонява се от предмета на жалбата с цел облагодетелстване и прикриване на извършени престъпления. Конфликта на интереси е установен от контролния орган на МТСП – Инспектората при МТСП, а установеното е престъпление по чл.313 от НК, потвърдено от Решение по НОХД № 1024/2009г на СРС, осъдило виновен в престъпление по чл.313 от НК лицето Данчо Василев Кънев – тогава Оценяващ и издаващ ИАА, на основание на какъвто негов издаден при опорочена процедура по Атестирането ИАА лицето Тотю Младенво Младенов- тогава ИД на ИА „ГИТ” при МТСП издава заповед при опорочена процедура по издаването и. Лицето Данчо Кънев за година и половина представя две декларации с невярно съдържание, което е престъпление нпо чл.313 от НК. За всичко това Тотю Младенов е бил наясно и е ставало с негова подкрепа. Доказателство за приятелските и тесни взаимоотношения между двамата е прекратяването на Данчо Кънев по взаимно съгласие. Това се вика обслужване на частни интелеси злоупотребявайки с властта си, чрез саморазправа и принуда. Не е обсъден факта, че аз съм принудена да изтърпя лишения и глад в следствие на саморазправата от Данчо Кънев и Тотю Младенов с мен с цел отмъщение за подадения от мен сигнал  за наличието на конфликт на интереси при назначаването на Данчо Кънев.

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

 

Моля да бъде отменено атакуваното от мен постановление, и преписката бъде върната на СГП за образуването на досъдебното производство за установяване на извършените от посочените от мен длъжностни лица престъпления, особено утежняващо обстоятелство е, че е нарушенията, квалифицирани престъпления са извършени при и по повод статута им на Държавни контролни органи – Държавни „служители” в            с-мата на Изп.Агенция „ Главна Инспекция по труда” при МТСП!

 

          26.12.2010 г.                                          С уважение:

         гр. Плевен                                                              /П. Павлова /


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди