изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 11:50 EEST
ПРЕМИЕРЪТ ГОСТУВА НА ТЕРВЕЛ НАВРЪХ ГЕРГЬОВДЕН | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕМИЕРЪТ ГОСТУВА НА ТЕРВЕЛ НАВРЪХ ГЕРГЬОВДЕН
Автор: Anonymous да 2011-05-10 @ 12:53 EEST

Те са го построили - костницата в Батак. Никога българин не слагал под ножа наред старци, жени и деца. А турският манталитет е известен - кръвен данък, поголовно трепане на "шашкъни" и "гяури". Добре е, че при тях също има хора, които искат да живеят в мир и казват НЕ на насилието над другите народи. Моето мнение е, че който не може да живее в България наравно с българите, да ходи да живее при  "държавата Майка" .  Но паметници на разни башибозуци, които са искали да тровят, колят и бесят "гяури", няма да има.

Целта на несъстоялото се въстание от 1989 г. беше да се отцепи територия от България, под влиянието на външни сили. Смяната на имената беше неизбежна. Още повече, че такава практика има на юг от нашата граница. Ивановци в турската държава няма. А България Мехмедовци - много. Когато имаш много мехмедовци, почваш да ги подкокоросваш да се цепят от държавата си. Този модел е приложен през ХХ век от Германия, спрямо Австрия, Чехия. За какво "въстание срещу имената" говорим? Това е 100% опит за превземане на територия. Трябва да си много глупав, за да не го виждаш... ;-) Така че да не се опитват разните му манафи да ни пробутват лъжата за "невинно преименуваните" български турци. Или те постарому смятат, че раята(овцете) тъй ще стоят и ще гледат как ги колят?  На паметника на връх Шипка единият от надписите е "Стара Загора". За да се помни, какво е ставало в Стара Загора през лятото на 1877 г. с мирното население... Нещо, което в България никога не е ставало. ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди