изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 21:16 EEST
КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2017-06-27 @ 08:33 EEST
Какво е направил, че и втори мандат ще иска . Разходете се г\-н кмете из кварталите на управлявания от вас град и ако ви хареса, тогава мислете за втори мандат. До сега се занимавахте с делата на предишния като вас. Той правеше също като вас, обвиняваше предходния. Слезте на земната повърхност и се вземете в ръце, че в края на желания от вас втори мандат, ще управлявате най\-малкия областен град в Европа. Има улици не пипнати и не виждали ремонт 40\-45 години. Една от улиците е ул.Дуранкулак и връзките с нея. Ами какво ще кажете за парапета на моста на ул.Гоце Делчев" . Правен е преди последната война със сигурност( защото е правен с нитова връзка, а това е уникално).  И стига сте се оправдавали т.н. воден цикъл. Ами по 3\-4 улици да бяхте правели и града щеше да бъде в ред. То вашия цикъл и на предходните като вас цикли не свършиха.
Какво сте направили до сега, че да върнете млади и стари от емигранство. Направете нещо и тогава искайте не втори ами и трети мандат!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди