изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:13 EEST
ЦУНАМИТО ЦЕРОВСКИ СРЕЩУ "АЛБЕНА" АД | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦУНАМИТО ЦЕРОВСКИ СРЕЩУ "АЛБЕНА" АД
Автор: Anonymous да 2005-02-11 @ 10:35 EET
Uvazhaem jurnalisti,
Parvo si opravete razmera na ploshtta na plaja v Albena- absurdno e da pishete 1500 kv.m. Tova e plosht kolkoto 10 golemi apartamenta. Pri 6 km plajna ivica na Albena taka izliza che pyasaka e 25 santimetra !?
/Molya Vi zamislyaite se kato pishete cifrite!!!/
Vtoro- Albena sama si e podpisala dogovor prez 1998 godina i Krasimir Stanev da ne e spal togava a da e zashtitaval interesite na kurorta i sobstvenicite.
Treto- smyatam che bulgarskiat sad ne tryabva da gleda dtugite kurorti kakvi dogovori i ceni imat, a dali stranite po tochno tozi dogovor si spazvat zaduljeniata- MRRB i ALBENA. Inache vsichko drugo namirisva na natisk i prochie ot strana na Krasimir Stanev kam dobrichkite sadii.
Chetvarto- Gospodin Cerovski moje da ne e cvete za mirisane, ama takiva obvinenia che vidite li toi provalya Albena s tozi dogovor i opravya konkurenciata ot Zlatni pyasaci sa divotii i bezumia. Kakto pishete tochno Vie po gore- Dogovorat e podpisan prez 1998 godina i Albena e priela pravilata na igrata togava. G-ja Lidia Shuleva, koyato e deistvasht zamestnik ministar predsedatel da ne bi da ne e chlenuvala v borda na direktorite na ALbena!?! Inache izliza che na kelyavata raketa kosmosat i e kriv. Da ne govorim che vsyaka godina izlizat obyavi na Albena che otdava plajni sektori pod naem i dere yako ot naematelite na tezi chasti. Toest Albena si pribira parite za plaja, oshte poveche che na drugite plajove mogat da se slagat dopalnitelni targovski obekti, no Albena gi e iznesla vav svoyata si teritoria zad asfaltovia pat. Istinata za Albena e druga- ot 1997 godina sapatstvashtia biznes na Albena masovo byaga ot neya i otiva tam kadeto mu predlagat po-izgodni uslovia- i taksitata izbyagaha, i hudojnicite i targovcite i naematelite na plajni ivici. Neka Krasimir Stanev malko si promeni politikata kam sapatstvashtia biznes- tova shte bade ot polza i za ALBENA i za dopalnitelnia biznes.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди