изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 09:41 EEST
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ | 37 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-14 @ 11:19 EET
Виж какво господин негативно-анонимен. Ела да ми кажеш, чe съм наркоман и алкохолик или пък тъп и елементарен. Ако искаш можеш да го направиш в сградата на СМК-то - офис 404а, пише ми го името на вратата - инж. Венцислав Николов. И аз ходя почти навсякъде да подкрепям отбора. Ти какво си направил за Добруджа? Ето, направихме сайт и не с парите на родителите си, а със свои собствени, поръчахме фенски артикули, не със парите на родителите си, ами със свои собствени. Я погледни официалните сайтове на отборите от А група и любимата ти Калиакра? Сигурно сме тъпи и ограничени, а? Че с 50лв сме направили сайт, по-добър от официалният на Калиакра, че и ЦСКА и Левски? И сигурно щото нямаме пари за две бири можем да си позволим да правим поръчки за шалове на стойност три пъти заплатката ти? Добруджа ще я има, докато нас ни има и докато на мачове ходят хора, не само да ругаят. И кой ти каза, че подкрепяме ръководството? Но няма и да тръгнем да ругаем 18-19 годишни играчи, затова, че президентът ни е докарал до това положение, те какво са виновни? Като не ти отърва, защо стъпваш на стадиона?

А Цоньо е голям, наистина! С чужда пита помен ще ми прави. Раздаде всичките земи около морето по доста съмнителни критерии и начини, затова плажът на любимата ви "рок-столица" Каварна заприлича на ЖК Люлин 9. Пари няма как да липсват при това положение. Има ли инвеститори има и кинти. Ветрогенераторите са също готин доход. Натура, матура, за него няма проблеми. Отиди покрай нос Калиакра и виж какво е направил - мизерия - ето така гради футбол. Като прави тънки услуги и раздава апартаментчета тук там. А неговия принцип е след мен потоп. Вуцов що седи в Каварна, щото има агенция за недвижими имоти, а с кмета имаш ли се - става интересно. Със заплатата от треньорството ли си купи Ауди Q7, а?

Но ние ще го оплюваме разбира се - той първи започна игричките с нас и не спря, нито се извини, така че ми е ясен - някак си му отесня селцето, затова шества из всички медии и става все повече за смях пред цяла България. Още помня мача с Аксаково и изпълненията на Вуцов. Колкото до козирки и т.н. няма лошо да ги прави, но интересно как си избира изпълнителите, а? Аз селски тарикати не харесвам. Виж, когато видя хора от Каварна да идат на мач в Пловдив по свое желание, със собствени средства, а не с платени от Цонко автобуси, тогава ще ми говориш за любов към отбора. Така на готово е лесно да си фен.

А, ако мислиш, че не ни е ясно положението - много грешиш. Но работата е там, че в тази страна все пак има закони и не е луд тоз, който яде зелника, ами този който му го дава. Кой докара Величко в Добрич? Да не би да е агитката? Точно тези дето се барате за големи разбирачи, го представихте, а сега го гоните. Като сте толкова опасни, защо един читав договор, не можете да напишете?

А дано като се махнат софиянците, добричката "футболна общественост", представи някой по-читав кандидат, или поне като сте толкова влиятелни и сте голяма работа да накарате кметицата, която е от същата партия като любимият ви Цонко да вземе да дава повече пари. Другото са празни приказки, господин анонимний. Сиренето е с пари.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди