изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:21 EEST
СЪДБАТА НА УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА ОТНОВО РАЗБУНИ ДУХОВЕТЕ | 28 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЪДБАТА НА УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА ОТНОВО РАЗБУНИ ДУХОВЕТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-19 @ 09:16 EEST

Казвам се г-жа Момчева и работя в близост до дома на г-жа Великова. По-точно до двата дома, нямате си на идея какви две големи къщи си е построила тази госпожа, а личното ми наблюдение за нейните грижи за животните се свежда до това, как тя обикаля с автомобила си и изсипва паничка гранули на земята за някое бездомно куче. Винаги когато се разхожда в кв. Добротица след нея има и глутница кучета която тя храни. Няма да ви казвам колко често с колегите сме били свидетели как тази глутница се спуска на случайни минувачи без да е предизвикана, а да не говорим, че се спуска и на малки деца който бягат около майките си докато отиват или се връщат от детската градина. Не говоря за да се намирам на приказка, лично съм видяла тези ситуации. Аз самата съм била нападана от едно куче в центъра на града пред ресторант Добруджа, докато се прибирах от работа през зимата на 2004 година, вторият път ме нападна глутница до училище "Димитър Талев" през 2007 година, тогава бях и нахапана по прасците, но слава Богу без разкъсвания. Въпреки това не съм озлобена срещу тези животни, но за агресивните евтаназията е най-доброто решение. Сега вече разсъждавам и от гледната точка на майка, която беше преследвана с дете на ръце пак от едно куче. В много държави се процедира точно така с агресивните кучета.

Аз съм с две ръце за този приют и ако някога се налага евтаназия за агресивните кучета тя да се прилага. Но съм и за постоянен контрол и наблюдение за да няма прекомерно прилагане на процедурата. Същият контрол и проверка трябва да се направи и на г-жа Великова, колко точно и е грижата за животните. За мен тя само парадира с тази грижа, но въобще не прави това което би трябвало да прави. Ако няма кой да я контролира от това немско дружество, нека нашата община се погрижи да я проконтролира.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди