изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:36 EEST
въпроси към г-жа Момчева | 28 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
въпроси към г-жа Момчева
Автор: Anonymous да 2009-08-23 @ 20:01 EEST

Отзад, напред:

1. според Вас, какво точно би трябвало да прави г-жа Великова, което тя според скромното Ви мнение не правела ?

Вие от дружеството ли сте, ауторизирана ли сте да поставяте задачи, по силата на това, че например СТЕ ДАРИЛА СРЕДСТВА, ТРУД, ВРЕМЕ, ГРИЖИ и пр. ???

2. Питала ли сте се дали на завистта очите не са големи ? Подобно на големите къщи ? Развихрена фантазия, поради липса на информация ?

Ами защо не звъннеге утре на вратата и, че да и помогнете ? Не е ли по-достойно да се действа, вместо да се дрънка ?

3. Била сте неведнаж ухапана, съжалявам- неприятно. Защо според Вас не се случва на всеки, всеки път ? Защо на Вас и често ?

Изглежда правите нещо неправилно, нали така ? Има ли друго обяснение? Понеже всичко в природата е в ДИАЛОГ: каквото повикало, такова се обадило, не Ви ли идва наум, че може би Вашето поведение е причината.

След подобен анализ и логичен извод, всеки човек се стреми да не повтаря грешката си. Но на Вас лично Ви е все едно- според високомерното Ви мнение САМО ВИЕ СТЕ ПРАВА, а живите същества, които МИЛИОНИ ГОДИНИ преди човека са възникнали и през столетията са се "научили" да тълкуват ЕЗИКА НА ЖЕСТОВЕТЕ, НА ТЯЛОТО, за да живеят съвместно и мирно с нас..

Защо са толкова много- да  не би всички да ги е раждала г-жа Великова ? БЕЗОТГОВОРНОСТТА и високомерното равнодушие на човека са причината.

Как да се справим с проблема- ПЪРВО ще се наложи да се променят познанията, мисленето и поведението на невежи особи като Вас. 

.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди