изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 19:04 EEST
ГРАЖДАНИ С ПОДПИСКА СРЕЩУ ОПАСЕН БУЛЕВАРД | 17 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРАЖДАНИ С ПОДПИСКА СРЕЩУ ОПАСЕН БУЛЕВАРД
Автор: Anonymous да 2009-10-21 @ 17:32 EEST

Аз карам малка и небърза "градска" кола... Но мисля, че светофарите по т.нар. булеварди са предостатъчно. А тези "кабърки" може да ги толерира само заблуден пешеходец. Такива има много - застанете около "кабърките" половин час и гледайте каква предпоставка за инциденти са пешеходците. То хлъзгавото идва, ортопедите ще имат работа несъмнено. Язък само за прегрешилите водачи... Че като удариш пешеходец, помни се за цял живот, независимо кой е виновен.

Другият въпрос е некоректното поведение на много участници в пътното движение. В пикови часове има кръстовища, където просто може да си паркираш на стопа. Просто не ти идва ред да минеш.

И да не мислите, че във Варна не стават инциденти като има камеери. Тъкмо напротив - два пъти седмично съм там в пикови часове. Просто там какви "индивиди" има... Направо ти е бедна фантазията... :-)))) Камери, дрън-дрън. Някой иска да "снабди" Града с камери. Но въобще не съобразява, че в Града има места, където волю-неволю ставаш нарушител на Правилника за движение по пътищата. ;-)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди