изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 23:48 EEST
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ | 25 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 15:08 EET
Нека и аз да изкажа мнение. Аз не съм съдия- изпълнител, а обикновен служител във търговска фирма със заплата 700 лева. Напълно подкрепям идеята и възможността да се направи такъв магазин. Нека всички глупаци, взели стоки и вещи на лизинг или кредит, без да си правят сметката поне в средносрочен план как ще си изплащат дълговете, да имат едно наум че всичко на този свят се плаща. И не може да се правиш на хитрец и да лъжеш банките , че заплатата ти е 100 лева при положение, че е около 400 лева, за да ти дадат заем, за който да казваш, че все някак ще го плащаш или като му дойде времето за връщане парите ще му мислим.
Това е мисленето на необразования и простия човек. Аз лично много се радвам, че ще мога да се възползвам от простотията и глупостта на такива хора. Като го отворят магазина имам намерение да се снабдя оттам с доста вещи на прилична цена. "БЕДНИЯ НАРОД"- Що за глупост. Като си взел назаем, ще връщаш. Иначе такива като мен, дето мислят преди яденето за това как да си платят дълговете, ще излезем по- големи глупаци и ние губим от цялата работа. Тъй като при много непогасени кредити , лихвите хвърчат нагоре. И заради такива малоумници с големи заеми без покритие , губи честният и финансово дисциплиниран човек.
Айде, дано скоро стане.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди