изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ



ОВЕН - Погълнати от домашните си задачи, ще намерите време и за себе си. Починете си, седмица, която отминава беше нелека за вас. Споделете с близките си всичко, което ви вълнува днес.

ТЕЛЕЦ - Поизостанали задачи ще дойдат на дневен ред и от това ще ви стане по-спокойно на душата. Забравете за служебните ангажименти, дайте предпочитания на дома, семейството и личните си интереси.

БЛИЗНАЦИ - Ще отхвърлите всеки опит да бъдете въвлечени в сплетни по адрес на когото и да било. Извън интересите ви е всякакво интригантстване и други подобни натоварващи сетивата ви занимания.

РАК - Съзнателно ще използвате деня си за почивка. Усамотението ще ви помогне да размишлявате и търсите отговори на вълнуващи ви въпроси. Намерете си подходящо място, където можете да релаксирате.

ЛЪВ - Има кой да се погрижи за нещата, които ни притесняват, а това, че не го забелязваме, не омаловажава заслугата му. Доброто ви настроение се предава на хората около вас, и това ви задължава.

ДЕВА - Включвайки се в общи занимания, ще постигнете напредък и ще подобрите настроението си. Очаквани събития, ще ви направят много щастливи и защото има с кого да споделите новините.

ВЕЗНИ - Следвайте плановете си и ще си осигурите спокойствие за утрешния ден. Ако някой ви дължи нещо, то сега е момента да си го получите обратно. Любовта ще ви помогне да забравите проблемите.

СКОРПИОН - Случайна или нарочна среща ще събуди у вас позабравени чувства. Интересни неща ще изплуват в съзнанието ви и ще говорите за бизнес, любов и бъдеще. Възползвайте се от контакта.

СТРЕЛЕЦ - Много от вас ще се чувстват в отлично настроение и разположение на духа днес. Работен проект ще ангажира времето на други и ще ги провокира да потърсят нечие спешно съдействие.

КОЗИРОГ - Проблемите на близките ви ще се превърнат във ваши, щом с готовност откликнете на нуждите им. Това няма да ви притесни и ще работите по решаването им, за да се чувствате спокойни.

ВОДОЛЕЙ - Служебните задачи в съчетание с битовите ще повишат ангажираността ви, а настроението понижено. Отговорностите ще ви тежат, затова не отхвърляйте предложения за помощ.

РИБИ - Приятелите ще ви бъдат емоционална подкрепа и това ще стопли душата ви. Намерете време за малко отдих. Силни сте и внушавате усещане за сигурност, нещо от което всеки се нуждае.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

2013 - Годината на Черната Водна Змия

Моден хороскоп 2013 г.

Какъв си според календара на маите

Сексуалните тайни на жените според зодията

САМО ЗА МЪЖЕ: АЗБУКА НА ЛЕТНИТЕ СВАЛКИ

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Митологичен хороскоп

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди