изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:56 EEST
ГРАЖДАНСКО ОБСЪЖДАНЕ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ    
Здраве

Вестник "Нова добруджанска трибуна" и електронното издание ndtnews.hopto.org откриват ГРАЖДАНСКА ДИСКУСИЯ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ. Целта е гражданското общество да дискутира провеждането на реформата в здравеопазването, да бъде дадена публичност на проблемите и успехите в болничните заведения на територията на областния град. На страниците на По-добрия вестник и в сайта ще бъдат канени граждани, ползвали медицинските услуги, лекари и други здравни работници, ще търсим отговор на сигналите на гражданите, ще публикуваме техните предложения.



Вашите сигнали можете да изпращате във вестника на адрес 9300 Добрич, ул. "Кирил и Методий" № 30, в-к "Нова добруджанска трибуна", както и на електронния ни адрес ndt@abv.bg или на редакционните телефони 600 008, 0879992783 или 0888258410.

 

 ЛЕКАРСКИЯТ ТРУД Е ОТГОВОРЕН, БЕЗ ПРАВО НА ГРЕШКА

 

 

 

 

 

 

 

НАРЕДБАТА ЗА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ Е АБСУРДНА






ДОЦ. ТАШО ТАШЕВ: ПОЛОЖЕНИЕТО С КАДРИТЕ Е КАТАСТРОФАЛНО

 


Сходни връзки

ГРАЖДАНСКО ОБСЪЖДАНЕ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРАЖДАНСКО ОБСЪЖДАНЕ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-12 @ 20:07 EEST

 Уважаема редакция, приятно се изненадах от  провежданата от Вас дискусия за здравеопазването.  Този проблем засяга всички граждани на Републиката.Очудват ме  писанията на анонимните писачи. Ако имат реално да кажат нещо да си напишат имената. Знам много добре,че всички добричлии познават професор Калчев , да не говоря за всички медицински работници.Знаем за неговите професионални качества  и  заслуги към  болницата и хората на града .Вместо да се гордеем , че имаме такъв съгражданин ние решаваме да хвърляме кал .Кому е нужна тази злоба?  Аз съм горда ,че познавам този-  преди всичко човек и лекар. С уважение: Мария Иванова

 

ГРАЖДАНСКО ОБСЪЖДАНЕ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-13 @ 16:03 EEST
Здравейте, Уважаема редакция и скъпи добричлии!
Пиша Ви във връзка с коментарите по адрес на проф.Калчев,за които чух и за голяма моя радост не можах да прочета.Може би,за това трябва да благодаря на Нова Добруджанска Трибуна.
Познавам проф.Калчев от дълги години.Той е бил лекуващ лекар и оператор на мои близки.Виждала съм с каква всеотдайност и професионализъм е подхождал към всички пациенти.Познавам го добре и като човек.Смело мога да заявя,че той е едно богатство за града ни ,един голям професионалист от който биха могли да черпят опит и знания много бъдещи лекари.Пожелавам дълъг живот и плодотворна работа.Силно се надявам и той,като мен да не е успял да прочете злобните нападки по свой адрес.Те само биха накърнили душата,но не биха могли да се отразят на достойнството му.
Успех Проф.Калчев!И ..................не забравяйте!Все пак живеем в България!Нали знаете,че Нас българите,първо ни признават навън,а после ТУК Ни постилат червената пътека?!!
Веска Петрова

ГРАЖДАНСКО ОБСЪЖДАНЕ: МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-13 @ 16:26 EEST
Съгласна съм, че по въпросите на здравеопазването трябва да има публични дискусии. Считам, че до сега провежданите реформи са в ущръб, както на лекарите, така и на пациентите. Не е необходимо да откриваме топлата вода, като можем да взаимстваме от опита на другите страни. Поддържането на здравеопазването на ниво, изисква средства и крайно време е да се разбере, че е необходимо да се задели по-голям процент от брутния вътрешния продукт. Нека да се направи така, че да започнат да се връщат нашите лекари, защото както е тръгнало в скоро време ще се лекуваме при врачки и знахари. Крайно време е да се спре със злословенето и негативното отношение към лекарите. Всеки, който е изпадал в беда  знае как е гледал на лекарите като на господ-бог. Сигурна съм, че има и грешки, но нека системата да се направи така, че грешките да се сведът до минимум. Имам честа да познавам професор Калчев от преди 1989 год.и за него мога да кажа, че е професионалист и неговите човешки отношения топлят сърцата на болни и здрави. Хвала на такива хора. С уважение Веска Петрова.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди