изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:49 EEST
Сред ранените на летище Домодедово има чужденци    
По светаПоне трима чужденци има сред ранените при взрива на московското летище Домодедово, съобщи ИТАР-ТАСС, като се позова на министерството на извънредните ситуации. Двама са граждани на Италия и Франция, а третата е гражданка на Словакия, която е в реанимацията, допълва БТА. От италианското и словашкото посолство потвърдиха новината, но отказаха да съобщят имената на пострадалите. В болниците на Москва и столичната област са хоспитализирани 74 души с рани, получени при терористичния акт.

Сред ранените и убитите, според агенция Интерфакс, няма нито едно дете. 35 души загинаха по неокончателни данни, а 150 бяха ранени, когато атентатор камикадзе се взриви в багажната зала за пристигащи пътници от международни полети.

Властите на Москва ще изплатят компенсации на семействата на московчаните, загинали при атентата, съобщи на спешно съвещание кметът Сергей Собянин.

Освен федералните обезщетения, семействата на загиналите ще получат по 2 млн. рубли, на тежко ранените - по 1,5 млн., а на леко ранените - по 1 млн. рубли. Кметът разпореди също така общината да поеме разноските по погребенията http://europe.actualno.com

Взрыв в Домодедово признан терактом

Взрив на московското летище, има жертви

 


Сходни връзки

Сред ранените на летище Домодедово има чужденци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди