изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 00:42 EEST
Кум на Волен прави Атака 2    
Политика Валери Симеонов ще прави "Атака" 2 с депутати на Волен Сидеров. Според националисти в парламента преди броени дни кумът на Сидеров бил в София и се срещнал с някои от депутатите в "Атака". Собственикът на СКАТ искал да вербува трима от тях за бъдещ политически проект. Това били избраниците Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, които заплашиха лидера си с напускане.

"На този етап няма да напускаме, просто имаме искания, които трябва да бъдат удовлетворени", лаконичен бе. Колегите му също уточниха, че засега са "с единия крак навън".

"Ако наистина напуснат и се присъединят към формация на Симеонов, то той автоматично получава трима депутати в парламента, без дори да е ходил на избори", притеснени са в "Атака".
 
Самият шеф на СКАТ потвърди, че е бил на срещи в София, но категорично отрече да е вербувал депутати. "Тримата сами ще преценят дали да напускат или не, аз нищо общо нямам с това. Това са слухове", отсече Симеонов.

В групата ни няма никакви проблеми, обяви заместникът на Сидеров Десислав Чуколов. "Пием кафе и си разказваме вицове заедно, сега пък щели да напускат. Несериозно е, отношенията в групата са добри", обясни той.
Тримата потенциални отцепници обаче ще се съберат в сряда, за да оправят отношенията си с лидера, научи още "Стандарт". Тогава от Мексико се прибира Валентин Николов, който също бе спряган за ренегат. По думите им тогава ще стане ясно дали исканията им могат да бъдат удовлетворени. http://www.blitz.bg

ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ: КЪМ МОМЕНТА НЕ СЪМ НАПРАВИЛ ПОСТЪПКИ ДА НАПУСНА АТАКА

Четирима депутати напускат Волен Сидеров

ГЕРБ смъмри своите от партия "Верту"

"Медиана": Първанов изпреварва Борисов по рейтинг

От декември 2010 г. досега електоралната подкрепа към ГЕРБ е намаляла с 4,3 процента

 


Сходни връзки

Кум на Волен прави Атака 2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди