изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:10 EEST
С БОЖИЯТА ПОМОЩ - ЗА ЗДРАВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ!    
Политика В 9.00 часа на 24 септември, в храм "Света Троица" в град Добрич, Варненският и Великопреславски митрополит Кирил и архиерейският наместник на Добричка духовна околия иконом Иван Дойчев  извършиха водосвет за здраве и просперитет.


За да са честити всички граждани на Добрич и да е успешно начинанието на кандидата за кмет от ПП "Атака" Атанас Атанасов и неговия екип, в храма бе осветена вода, с която всички присъстващи бяха поръсени, а с традиционна добруджанска погача - нагостени. Да вярват в Бог и доброто у хората, пожелаха и духовниците, извършващи ритуала.
В помощ на обществената трапезария и приюта за социално слаби в град Добрич към храм "Света Троица", кандидатът за кмет Атанас Атанасов направи парично дарение.
"...Да сме преди всичко здрави, да сме креативни и успешни... ", си пожела с усмивка г-н Атанасов на излизане от храма.

Предизборната надпревара е вече факт. Всички кандидати за кмет на град Добрич усърдно работят по популяризацията на своите програми. В центъра на град Добрич от вчера,  на вниманието на всички граждани е изнесеният предизборен щаб на кандидата за кмет Атанас Атанасов - Кутия "Бъдеще за Добрич.  Чрез нея той и екипът му търсят директен контакт с гражданите, не само като потенциални гласоподаватели, а като партньори за реализиране на всички идеи за по-добро бъдеще на града ни.
Платена публикация

 35 ГОДИНИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЩИНА ШАБЛА

 "...КРЪСТОВ ДЕН - ДЕН НА ИСТИНАТА..."


 


Сходни връзки

С БОЖИЯТА ПОМОЩ - ЗА ЗДРАВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 5.20 секунди