изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:01 EEST
ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Доклад на разузнаването: Расте паниката сред джихадистите, спешно молят щаба в Рака за подкрепления (ВИДЕО)    
По света  Засечени разговори между полеви командири от "Ислямска държава" в Сирия показват нарастваща паника сред терористите, разкри на брифинг днес официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков. Главатарите на бандитските формирования са отправяли спешни искания и молби към вишестоящите щабове спешно да попълнят запасите им от оръжие и боеприпаси, тъй като всичко е било унищожено при руски авиоудари.

Полевите командири са искали още и подкрепления в жива сила от джихадистката столица Рака, за да могат да удържат заеманите позиции. 

Разузнаването е установило още, че оборудването на превзетите позиции на джихадистите е по всички правила на военната наука. Направените фортификационни съоръжения и създадената система на позиционни райони свидетелства за достатъчно високо ниво на военната подготовка на екстремистите. Това не са граждани, които едва вчера са взели оръжие в ръце, а добре обучени професионалисти, за които войната е основен източник на доходи, се казва в днешната сводка за хода на бойните действия на руския Генерален щаб.

В нея се изброяват и поразените и унищожени обекти на терористичната групировка "Ислямска държава" на територията на Сирия през последните 24 часа. 

Руски бойни самолети проведоха 64 полета и поразиха 63 обекта на „Ислямска държава" в сирийските провинции Хама, Латакия, Идлиб и Рака през последните 24 часа. 

Самолети Су-34, Су24М и Су-25СМ проведоха 64 полета от въздушната база „Хмеймим" и поразиха 63 обекта в провинциите Хама, Латакия, Идлиб и Рака. 

Руската авиация унищожи 53 укрепления на „Ислямска държава", един команден център, четири тренировъчни лагера и 7 склада за боеприпаси, а също така артилерийска и минометна батарея в Сирия, добави генерал-майор Игор Конашенко.

Руски самолети Су-24М са унищожили командни пунктове на „Ислямска държава" в Салма, които координират терористичните действия в Латакия, поясни говорителят.

По думите му в резултат на използвана бомба КАБ-500 сградата, където са се криели лидери на терористи, е напълно унищожена. При същия удар, според говорителя, пет автомобила, оборудвани със зенитни установки Зу-23 са били унищожени.

Самолети Су-25СМ пък са разрушили тренировъчен лагер на „Ислямска държава" в провинция Идлиб. Руските ВКС са унищожили още съоръжения на „Ислямска държава", складове с оръжия и батерия на джихадисти с шест автомобила с минохвъргачки. http://www.blitz.bg



ПОСЛЕДНИТЕ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА ИДИЛ
  1. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: МОЗАЙКАТА СЕ ПОДРЕЖДА: Авиацията на НАТО е получила разрешение да атакува руски самолети
  2. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Рисковано: Пентагонът започва да въоръжава "умерената опозиция" в Сирия, ще я подкрепя и от въздух
  3. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Генерал: Руските авиационни удари заставиха "Ислямска държава да смени тактиката (ВИДЕО)
  4. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Руската авиация ликвидира двама главатари и около 200 джихадисти в Сирия (ВИДЕО)
  5. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: ИДИЛ стрелят по руски МИГ... Изтребителят прави обратен завой и ... вижте сами !
  6. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Вашингтон развя белия байрак в Сирия
  7. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Френски изтребители удариха тренировъчен лагер на "Ислямска държава" в Рака
  8. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: На острието на атаката: Сирийската армия громи терористите от „Ислямска държава” (ВИДЕО)
  9. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Военна сводка: Руските ВВС преброиха точните удари в Сирия за седмица (ВИДЕО)
  10. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: УКРАИНСКИ ФАШИЗЪМ: Украински депутат събира данни за руските летци, за да ги даде на „Ислямска държава”
 


Сходни връзки

ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Доклад на разузнаването: Расте паниката сред джихадистите, спешно молят щаба в Рака за подкрепления (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди