изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:37 EEST
Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване



Кралските фамилии обичат да се асоциират с Лъва и неговата безпощадност и благородство. Но представителите на тази зодия не просто гледат гордо надолу към простосмъртните, те се вълнуват повече за собственото си възвеличаване. Така че не им е чуждо излагането на показ и известна доза драма в живота. Предстоящата 2014 година ще бъде най-успешната за това.

Късмет и успехи
През почти цялата 2013 г. Лъвовете просто плуваха по течението. Планетите бяха или добре разположени към тях, или ги оставяха на мира. Енергията на Лъва беше безмерна в сравнение с предишните години, което допринесе за цялостния му успех и постигане на целите. Това ще продължи и през новата година. Уран от три години е в огнения Овен и на любовния фронт на Лъва всичко е наред.

От юни 2013-а Юпитер влезе в 12-ия дом на Лъва, отговарящ за духовността, и ще остане там до средата на 2014 година. Предстои ви духовно и вътрешно израстване. Ще ви се случат много важни събития, свързани с тайни, свещени неща, но всичко това няма да е открито и очевидно. Като че ли голяма част от Лъвовете просто ще изчезнат от поглед. Ще се оттеглят, за да се концентрират върху себе си и проблемите си. През този период ще има много духовни пробиви. 6 май 2014 г. ще е невероятен ден за вас. Този Гергьовден може да ви промени живота, носи нещо съдбоносно. Вътрешният растеж ще доведе до 2-годишен цикъл на процъфтяване.

И ето че на 12 юни 2014 г. планетата на големия късмет Юпитер влиза във вашия знак - Лъв. Тогава започва една година, в която ще сте главният герой на сцената. Изтупайте се подобаващо и не жалете средства - идете при дизайнер да ви подбере най-модните дрехи, направете си младежка прическа и разкрасителни процедури, за да светне лицето ви. Сменете цвета на косата, а ако сте мъж, махнете тази брада. Възможностите да откриете истинската любов никога не са били по-големи. Ако затова е нужно да стане чудо - ще стане. Венера ще направи магия за вас през август и ще ви поднесе на тепсия когото си изберете. Започва нов цикъл в живота ви, който ще трае 12 години.

Изпитания и премеждия
Планетата Сатурн се намира в 4-ия дом на хороскопа ви, който отговаря за семейството и дома, и ще ограничава тази област. Може да се отложат домашни дела или да бъдете принудени да поемете тежки задължения, свързани със семейството. Ще се чувствате като с примка на врата. Възможно е да трябва да се грижите за възрастен родител или да се разправяте с роднини или съседи. Внимавайте със съквартирантите - някой може да ви докопа пържолите или да ви изпие любимото вино.

Вероятно е да започнете да пестите, за да купите нова къща. Сатурн изисква жертви и може да се наложи да се откажете от ресторанти, спектакли и клубове, за да закръглите банковата си сметка. В края на годината Лъвовете ще трябва да вземат сериозни решения, които ще им променят живота. Ще срещнете хора, на които може да се доверите, и те ще се окажат много полезни за решаване на ваши лични проблеми. Сексуалният ви живот ще стане по-качествен и духовен. Това ще продължи през следващите няколко години.

Радикална промяна
Границите на вашия свят може значително да се разширят. Електрическата планета Уран е в 9-ия дом на хороскопа ви до 2019 г. и ще стимулира интелекта ви със следване или път в чужбина. Жадно ще опознавате нови теми и сфери на живота. Лъвът така ще разшири хоризонтите си, че като погледне назад, ще се чуди как е могъл да мисли толкова ограничено преди. Внезапно може да решите да се върнете в университета, за да вземете нова научна степен или да се запишете в интересен курс. В следващите месеци и години ще се задълбочите в дебати и в политиката, религията, културата. Ще прочетете книга, която ще ви захрани с идеите на някой от най-великите мислители. Може и сам да напишете бестселър, който ще се продава години наред.
Очакват ви далечни и по-близки пътища, възможно е да решите да поживеете или да поработите в чужбина известно време. Има вероятност и да се свържете с чужди издателства, радио или телевизия и да работите за тях, без да мърдате от кабинета си.

Духовност и творчество
Нептун е в Риби - знака, който управлява в хороскопа ви големите пари и общите средства с партньора. Тази планета дава вдъхновение, артистизъм и творчество, от което може да започнете да трупате пари. Капиталовложения в изкуство са идеален начин за използване на този транзит. Нептун обаче ще спусне и характерната си мъгла върху финансовите трансакции и ще скрие важни детайли. За да противодействате, изисквайте от самото начало да видите пълния финансов баланс и документи при сделки. Може да не е много романтично да проверявате сметките на половинката преди сватбата, но с Нептун в 8-и дом звездите ви съветват да го направите. Същото важи и за бизнес партньорите.

Глобални изменения
Аплодисменти, признание - казват, че Лъвовете само за това живеят. Всъщност не всеки Лъв жадува за слава. Някои хора от тази зодия работят неуморно зад кулисите и получават дълбоко удовлетворение от това, че променят живота на другите. Докато Плутон е в Козирог, ще откриете дълбочини в обичайната си ежедневна работа, нови начини за решаване на стари проблеми. През 2014 г. се иска идеите и действията ви да станат по-практични, по-земни. Когато ви помолят да обясните какво искате да кажете, трябва да го направите просто и кратко. Няма да се измъкнете само с обаяние и остроумие.

Плутон е в Козирог, земен знак. Земята не е най-любимата стихия на Лъва. Тя задушава огъня и го убива. Но дори и на Лъвовете земята може да свърши добра работа. Тя помага да се обръща внимание на дребните неща в ежедневието: пазаруване, готвене, какво и кога ядете, правите ли достатъчно упражнения. Може да възникнат здравословни проблеми, но рискът се смекчава, ако познавате тялото си и се погрижите за него.

Най-голямо удовлетворение през 2014 г. ще ви донесат духовността, собственият Аз и личните наслади, пътищата и философските дебати.

http://www.24chasa.bg/

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди