изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:41 EEST
Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет



Винаги нащрек и в бойна готовност, с бърза мисъл, готови да погълнат удоволствията на живота, Близнаците са зодия, която все бърза и се върти като хамстер в колело. Търпението не е сред най-забележителните черти на характера им. Хороскопът за 2014 г. обаче ще принуди Близнаците да спрат с притесненията и да се съсредоточат върху прозаичния свят на парите и собствеността.

Въпреки че Близнаците много добре импровизират, залогът е твърде голям, за да се игнорира внимателното обмисляне, особено ако не са в най-добри отношения с “бившия” си, с банката или данъчния инспектор. 2014 година ще провери тяхното търпение, както никога преди. И ще има буквално бой, за да покажат на света, че не са някакъв самонадеян тийнейджър, а ще докажат своята зрялост и целеустременост, особено в напрегнати ситуации. Звездите ще им помогнат през 2014 г. да си изяснят и какъв човек желаят да имат до себе си за партньор. За Близнаците е абсолютно необходимо да се отърват от всичко празно и безполезно - ненужни задължения, отговорности и очаквания, особено по отношение на хора, които не носят в живота им нищо друго освен проблеми.

Радикална промяна
Транзитният Уран се намира в 11-ия дом на Близнаците, свързан с целите, приятелството и груповите дейности. Плутон в Козирог пък е в 8-ия дом - на съвместните финансови предприятия, банките, застраховането, психологията и смъртта. Затова квадратът между Уран и Плутон в периода 2012-2015 г. може да донесе лични или професионални промени с големия стремеж да се постигнат целите и да се осъществят мечтите.
Опитайте се да не възприемате всичко за своя сметка. Налага се да минете през няколко години на внезапни и сериозни промени. Един миг - и целият ти живот се преобръща. Много Близнаци вече са изживели това и като че ли не му се вижда краят. През последните 2 години сте устояли на напрежението и стреса благодарение на Уран. Нищо в живота не е постоянно и трябва да се научите да се справяте с несигурността.

Късмет и успехи
С преминаването си в знака Рак през юни 2013 г. Юпитер постави началото на двугодишен цикъл на просперитет за Близнаците. И новата година ще бъде благоприятна за вас. Юпитер ще ви осигури добро състояние с допълнителни доходи през първата половина на 2014 г. Това ще ви помогне да станете по-самоуверени и в края на есента ще потърсите повече участие в обществени дейности. Малко вероятно е да изпитвате финансови трудности през първата половина на годината. С приятното въздействие на Юпитер винаги ще намирате налични пари, когато ще ви трябват. Ще се появят и чудесни възможности за намиране на нови източници на доходи. От повечето от тях може да извлечете максимална полза, но трябва да бъдете благоразумни и да не се опитвате да уловите всички зайци, а да направите избор.

Духовност и творчество
Позицията на Нептун в дома на кариерата ви говори за известна доза идеализъм в професионалните дела. Близнаците винаги са били идеалисти по отношение на работата си, но сега това ще се прояви още по-силно. Ще ви опознаят и от друга страна - на благотворителността, духовността, а не само на успехите в службата. Но в повечето случаи обществото няма да вижда какво се случва в деловия ви живот - той ще бъде обвит в тайна.

Глобални изменения
Всички знаят колко са общителни Близнаците, колко лесно се сприятеляват с всеки и завързват разговор с непознати. Това е вашата защита, вашият дар, вашата причина да съществувате. Известно е и че можете да променяте мнението си за всичко, по всяко време и навсякъде. Вие смятате, че това е ваше право по рождение. Хороскопът за 2014 г. ви предлага сделка: до 2024 г. да приемате всичко такова, каквото е. И да живеете само в настоящето. До 2024 г. ще са ви интересни езотеричните въпроси - призраци, духове, прераждане, общуване с мъртвите, предсказания на съдбата. Но ще си имате вземане-даване и с напълно земни неща: ипотеки, заеми, застраховки, данъци, наследство, нотариуси и т.н. С една дума всичко, което може да ви изкара акъла. Но ще разберете, че може да изпълните всяка поставена задача.

Наличието на Плутон в Козирог в 8-ия ви дом може да допринесе и за това, че вашият партньор ще има стремителни печалби и сривове в личните си финанси, докато накрая не разбере истинското си отношение към парите. Често описват Близнаците като безотговорни, непостоянни, ненадеждни и им лепват други незавидни характеристики. Ако около вас има хора, които мислят така за вас (дано не са членове на семейството ви или приятели), транзитът на Плутон ще ги принуди да променят своето мнение и да ви видят в положителна светлина.

Изпитания и премеждия
Сатурн е в 6-ия ви дом - на здравето и работата. Новата година ще бъде добра за започване на нов бизнес или обучение в нови умения на работното място. През 2014 г. ще се наложи да работите повече и да покажете по-голяма дисциплина. Сатурн ще стои цялата година в областта, свързана с тежкия и самоотвержен труд. Но здравият разум и вложената енергия ще дадат своите плодове. Сатурн ще изисква от вас не само физическо, но и умствено отдаване. Следвайте тези правила и ще бъдете възнаградени гарантирано. Много Близнаци ще сменят професионалната си дейност.

Сатурн ще помогне на Близнаците да погледнат по-дълбоко вътре в себе си, да поработят върху своя потенциал, да разберат какви са приоритетите в живота им. Той ще ви предпази от безполезна загуба на време и енергия, ще ускори процеса на постигане на целите ви, което ще докара още по-голям успех. Вие наистина ще бъдете доволни от себе си и ще станете по-оптимистични и самоуверени.
Близнаците в детеродна възраст ще бъдат особено плодовити през тази година. Голямо внимание трябва да обръщате на теглото си. През 2014 г. ще процъфтява любовта. Успехите от миналата година ще се увеличат.

Най-голямо удовлетворение ще ви донесат финансите, общуването и обучението, здравето и работата.   http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди