изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Няма да липсват затруднения, които предстои да преодолявате в движение, защото ангажиментите ще направят деня ви особено динамичен. Вечерта ще възстановите силите си с развлечения.

ТЕЛЕЦ - Динамично ще премине деня за повечето от вас. Но бъдете толерантни към онези, които не споделят идеите ви. Спазвайте добрия тон и не се поддавайте на провокации, за да запазите спокойствие.

БЛИЗНАЦИ - Ще се концентрирате върху нещата, с които само бихте подобрили живота си. Деловите начинания ще продължат да ви държат в кондиция, от което бихте могли значително да спечелите.

РАК - Пробудени сте за благоприятните възможностите и ще се съумеете да се възползвате от тях. Но не всички, ще има и такива, които принудени от обстоятелствата ще работят, но не за себе си.

ЛЪВ - С премерен риск ще подхождате към делата си. С овладени емоции и без да излагате на опасност здравето, финансите и авторитета, ще работите за интересите си. Имате ясна визия за това, което целите.

ДЕВА - И в малкото ще откривате неща, които да ви мотивират да се развивате и да вървите напред. Ще откриете и други причини да продължите и няма да сгрешите. Ще се възползвате от възможностите.

ВЕЗНИ - Приемете събитията, а ако имате забележки се стремете към промяна, но с конструктивни решения и мирни средства. Изчистете съзнанието си от всякаква агресивна мисъл, проявете доброто у себе си.

СКОРПИОН - Ще имате реализация в резултат на усилената си работа, които ще поддържат духа ви. Но няма да се откажете от търсене на нови предизвикателства. Вечерта ще се насладите пълноценно на развлеченията.

СТРЕЛЕЦ - Ще се изправите пред трудностите, решени да се справите с всичко, което ви пречи да покажете уменията си. Не сте застрашени от непреодолими препятствия, за това и усилията ви ще са резултатни.

КОЗИРОГ - Уверени в себе си, ще подкрепите начинанието на човек, нуждаещ се от вас. Ще подходите прагматично и към решаване на професионален проблем, с което ще подобрите собствените си позиции.

ВОДОЛЕЙ - Ще покажете готовност да приложите новостите в работата си, без да се страхувате от негативното отношение на някои към вас. Събитията ще се развият във ваша полза и ще ви носят дивиденти за в бъдеще.

РИБИ - Яснотата в отношенията ви с околните ще ви въздейства добре на настроението и на очакванията ви. Без излишни емоции ще пристъпите към работата си, но и с повече вяра в собствените си възможности.


Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта

Хороскоп за 2014 г. Телец (20 април - 20 май) Кармична разплата

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди